Zmena servisného poplatku SKYLINK

11.02.2015 13:47

Prevádzkovateľ česko-slovenských satelitných platforiem Skylink a CS Link, spoločnosť M7 Group, oznamuje zmenu Servisného poplatku (SP),platnú od 1. 4. 2015.

K 1. aprílu 2015 sa pri oboch platformách mení výška Servisného poplatku, súvisiaceho s poskytovaním služieb satelitnej televízie. Zákazníci si aj naďalej môžu vybrať medzi pravidelnou mesačnou platbou (SIPO, Inkaso z účtu) a jednorazovou platbou na 12 alebo 24 mesiacov. Detailný prehľad nových podmienok je uvedený v nasledovnej tabuľke.

Spôsob úhrady SP

Slovenská republika

Česká republika

Pravidelná mesačná platba
(iba SIPO alebo Inkaso z účtu)

  2

     55 Kč

Jednorazová platba na 12 mesiacov

34

   935 Kč

Jednorazová platba na 24 mesiacov

54

1 485 Kč

Platené programové balíčky Skylink

SP zahrnutý v cene

SP zahrnutý v cene

Cenovo najvýhodnejším variantom naďalej zostáva pravidelná mesačná platba prostredníctvom služieb SIPO alebo Inkaso z účtu. Pravidelnú platbu je možné nastaviť tu.

Nové podmienky sa budú jednotlivých zákazníkov týkať postupne,  v závislosti na dátume splatnosti SP pre danú dekódovaciu kartu, ktorý si je možné overiť tu.

Pre karty s predplateným SP alebo niektorým z programových balíčkov Skylink na obdobie dlhšie ako do 1. 4. 2015 budú nové podmienky účinné až k poslednému dňu predplateného obdobia. Aj naďalej platí, že SP je už zahrnutý v cene všetkých platených balíčkov z ponuky Skylink, pre ich predplatiteľov sa teda nič nemení.

Základná programová ponuka Digital / Digital HD, prístupná pre dekódovacie karty s uhradeným SP, v súčasnosti obsahuje 48 programov, z toho 12 vo vysokom (HD) rozlíšení.

Späť